Produktsortiment

Gomibos produktsortiment omfattar mer än 20 telefonmärken, både välkända och mindre kända. Med vårt omfattande produktsortiment kan du som företagskund alltid hitta de telefoner, surfplattor och tillbehör som du letar efter hos Gomibo. Vet du fortfarande inte vilken telefon som är det bästa alternativet för dig, eller letar du efter en telefon med vissa specifikationer? Använd vårt praktiska jämförelseverktyg.

Har du några frågor om vårt produktsortiment? Ta då en titt på vanliga frågor nedan.


Vanliga frågor

 • Finns enheterna som Gomibo levererar i europeiska lager?

  Ja, enheterna i vårt lager är avsedda för den europeiska marknaden.

 • Har de enheter som levereras av Gomibo originalförseglingar?

  Ja, alla telefoner och surfplattor som vi levererar levereras med originalförsegling.

 • Kan jag använda Device Enrollment Program (DEP) på iPhones som köps på Gomibo?

  Ja, det är möjligt både för iPhones och iPads. Vi installerar Apple DEP på dina beställda enheter till ett konkurrenskraftigt pris. Därmed behöver du inte oroa dig för implementeringen av din programvara på ny maskinvara. Du hanterar programvaran själv och konfigurerar allt enligt dina önskemål. Vill du använda denna tjänst? Meddela oss innan du gör din beställning via business@gomibo.se. Vi kan inte installera Apple DEP i efterhand.

 • Kan jag använda Samsung Knox på Samsung-enheter som köps på Gomibo?

  Ja, det är möjligt om enheten eller surfplattan har stöd för Knox. Vi installerar Samsung Knox på begäran på dina beställda enheter till ett konkurrenskraftigt pris. Därmed behöver du inte oroa dig för implementeringen av din programvara på ny maskinvara. Du hanterar programvaran själv och konfigurerar allt enligt dina önskemål. Vill du använda denna tjänst? Meddela oss innan du gör din beställning via business@gomibo.se. Vi kan inte installera Samsung Knox i efterhand.

 • Vad är en outlet-modell och hur beställer jag en?

  Du kan beställa Outlet-enheter, surfplattor eller tillbehör via vår webbplats. Logga in med ditt företagskonto och välj listvyn i produktöversikten för att se vårt lager.

  Outlet-modeller har tidigare beställts och returnerats. Dessa produkter kan inte längre säljas som nya och vi erbjuder dem därför till ett extra konkurrenskraftigt pris. Outlet-modeller fungerar alltid som nya produkter, men innehåller mer eller mindre spår av användning. Det kan också vara i form av skadad förpackning eller att tillbehör saknas. Det kan därför hända att en enhet levereras utan headset. Du kommer emellertid alltid att få en laddare. Detta är inte alltid den ursprungliga laddaren, utan kan vara en ersättningsmodell. Vi kan inte garantera att du får tillverkargaranti för outlet-modeller för företagskunder.

 • Är jag som företagskund berättigad till specialerbjudanden på enheter?

  Villkoren för ett specialerbjudande från Gomibo, tillverkare eller leverantörer finns på sidan för enhetens på vår webbplats. I allmänhet är företagskunder uteslutna från specialerbjudanden.

 • Kan jag beställa tillbehör med ett företagskonto?

  Ja, det är möjligt. På vår tillbehörssida hittar du skal, skärmskydd, headset, smartwatch och mycket mer.