Tillbehör för optimal användning och för att hålla telefonen i perfekt skick.

Fodral

Se till att din telefon håller sig snygg med ett fodral som passar dig. Liten investering, stor besparing!

Visa alla typer

Laddare

Alltid ett fullt batteri tack vare ett brett utbud av laddare.

Visa alla

Hörlurar

Lyssna på din favoritmusik med perfekt bas eller njut av kristallklara telefonsamtal.

Visa alla

Letar du efter skal eller andra tillbehör till din enhet? Välj ditt varumärke!

Alla tillbehör:

Skydda din telefon eller surfplatta och håll den snygg!

Telefonfodral se till att din telefon förblir hel och fri från repor: precis som när du köpte den! Med ett skal kan du skydda din telefon, men också göra den mer personlig. Vi har telefonskal i olika färger och tryck, så det finns något för alla! Om du vill ha ett ultimat skydd bör du också använda ett skärmskydd.

Lotta - enhetsspecialist: "Jag rekommenderar alltid den här kombinationen till mina vänner och min familj. Du får maximalt skydd för relativt lite pengar. Mitt råd: se till att skydda din telefon från första dagen, för små misstag kan få stora konsekvenser och kommer alltid oväntat".

Stort utbud av tillbehör och prylar

På Gomibo.se har vi ett stort utbud av tillbehör till din telefon och surfplatta samt många andra prylar. Vad sägs om en smart klocka? Med den här prylen kan du alltid hålla kontakten med din telefon utan att behöva bära runt på den. Detta är till exempel mycket användbart när du tränar. Öronsnäckor är också viktiga då. Med dem kan du lyssna på din favoritmusik när och var som helst. Föredrar du att lyssna på musik tillsammans med andra? Ta då en titt på våra Bluetooth-högtalare. Vi har dem i alla prisklasser, så du kan också välja den perfekta högtalaren.