Om Gomibo

Om du letar efter en mobiltelefon, surfplatta eller gadget är Gomibo det rätta stället för dig! Bland de över 600 mobiltelefonerna hittar du välkända märken som Apple och Samsung, men även mindre kända tillverkare som Realme, Cat och Fairphone samt kinesiska telefoner av hög kvalitet från Xiaomi och OnePlus. Dessutom har vi ett stort sortiment med högtalare, hörlurar och andra tillbehör.

Gomibo är en del av den nederländska telekombutiken Belsimpel. Med en marknadsandel online på nästan 50 % är Belsimpel redan en stor aktör på den nederländska marknaden.

Nyckeln till framgången är den unika möjligheten att med några få klick jämföra hela sortimentet utifrån dina egna behov, den snabba leveransen och de enastående returvillkoren. Vi vill med Gomibo göra detta koncept, som har gjort oss marknadsledande i Nederländerna, tillgängligt för kunder i hela Europa!

Vi levererar från vårt eget lager vilket gör att du snabbt får hem din beställning.


Vad vi står för

Alla telefoner på ett ställe

Vi erbjuder det största utbudet av telefoner, från välkända märken som Apple och Samsung till mindre kända märken som Realme, Xiaomi och Gigaset.

Snabb leverans

Vi levererar från vårt eget lager. Därför kan vi leverera beställningar till hela Europa inom 1-2 arbetsdagar. Du kan returnera din beställning kostnadsfritt upp till 31 dagar efter att du har fått den.

Beställ utan att krångla

Du gör din beställning med några få klick.

Vi är beredda att göra allt vi kan, varje dag.

Vår kundtjänst är öppen varje dag från kl. 09:00 till 00:00.


Jeroen & Jeroen

Jeroen & Jeroen är grundarna av Belsimpel och Gomibo. De startade som unga studenter sin första webbutik år 2006 i Groningen i Nederländerna. Tillsammans med över 500 kollegor kämpar de varje dag för att få de bästa erbjudanden med telefoner, surfplattor och tillbehör. Vad är vårt uppdrag? Att hjälpa människor att hitta det som passar dem bäst: oavsett om du redan vet vad du letar efter eller om du behöver hjälp och råd.


Historia

2021

Belsimpel expanderade ytterligare i Europa med domännamnet Gomibo. Kunder från totalt femton länder kan nu beställa via sin egen domän.

2020

I november 2020 expanderades Belsimpel officiellt utomlands med ett nytt namn: Gomibo. Expansionen började i Tyskland med Gomibo.de. Under de följande månaderna lanserades Gomibo-webbplatser i andra europeiska länder.

2019

Sedan augusti kunde våra kunder skapa ett konto på vår webbplats. Det innebär att de har alla sina beställningar och all produktinformation på ett och samma ställe! Vill du också skapa ett konto? Skapa ett Gomibo-konto.

Vi skickade redan paket från Nederländerna till Belgien och Tyskland, men sedan hösten 2019 har vi utökat till många fler länder! Vi levererar nu även till bland annat Polen, Italien, Finland och Storbritannien. Du hittar en fullständig översikt på sidan Leverans!

2018

År 2018 lanserade Belsimpel en programvara för maskininlärning för att automatiskt känna igen och verifiera identitetsbevis: Verifai.

Samma år ingick Belsimpel ett officiellt partnerskap med smartphone-märkena OnePlus och Xiaomi. Detta gjorde Belsimpel till det första företaget som införde kinesiska Xiaomi-telefoner till Nederländerna!

Årssiffrorna för år 2018 publicerades i december: med en omsättning på ca 300 miljoner euro har Belsimpel vuxit med hela 50 % jämfört med 2017.

2017

I maj tog Belsimpel över delar av Typhone, som hade försatts i konkurs.

I juni var OnePlus-enheter för första gången tillgängliga i Nederländerna.

2016

Belsimpel vann Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL i kategorin Elektronik och telekommunikation.

2015

I november vann Belsimpel FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2015.

2014 Detta var ett år då Belsimpel vann många priser. Vi vann Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014 och FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2014. Med en fjärdeplats i Deloitte Technology Fast50 verkade det inte bli bättre, men i december fick vi ytterligare ett pris till vår samling: vi vann det första Oryx Award för den mest enastående tillväxten.

Vår kundtjänst är nu tillgänglig fram till kl. 23:30 på vardagar.
2013 År 2013 placerades Belsimpel på kartan, bland annat genom att vara den första webbutiken i Nederländerna som hade iPhone 5S i lager.
2012 Belsimpel var den första webbutiken inom telekomsektorn att erbjuda kostnadsfri retur upp till 31 dagar efter köpet. Under tiden hade Belsimpel 50 anställda och välkomnade sin 100 000:e unika kund.

Belsimpel har vunnit många priser. Vi vann Telecom Deloitte Technology Fast500 EMEA Industry Award, Deloitte Technology Fast50 Award och Sprout Challenger 50 audience award! I utmärkelsen Technology Fast50 Award gav vår tillväxt på 16 155 % under de senaste fem åren ett stort försprång över tvåan med 3 509 %.
2011 Belsimpel blev årets e-handlare i Nederländerna för andra gången. Omsättningen ökade till 12 miljoner och över 50 000 beställningar behandlades.
2010 Omsättningen ökade till 5 miljoner.
2009 Belsimpel utsågs till årets e-handlare och utökade öppettiderna för sin kundtjänst. Vi är den första webbutiken inom telekomsektorn som är tillgänglig via telefon från kl. 9:00 till 22:00.
2008 Belsimpel.nl registrerades och den första versionen av webbplatsen publicerades online. Webbplatserna Belsimpel.nl och Metjelaptoponline.nl registrerades under det juridiska namnet MobielWerkt BV.
2007 De första medarbetarna anställdes och därefter var den första kontorsbyggnaden på Grote Markt i Groningen (Nederländerna) ett faktum.
2006 Groningen-studenterna Jeroen Doorenbos (21) och Jeroen Elkhuizen (23) bildade DoorenbosElkhuizen V.O.F. och startade webbutiken Metjelaptoponline.nl från sin studentbostad. På Metjelaptoponline.nl hittar du mobilt internet för bärbara datorer och surfplattor.

Kontaktuppgifter

E-post: kontaktformulär
Telefon: +46 (0)20 1203130

Information om företaget

Postadress

Gomibo
Postbus 3023
9701 DA Groningen
Nederländerna

Företagsadress

Det går inte att hämta paket här.

Gomibo
Waagstraat 1
9712 JX Groningen
Nederländerna

Annan information om företaget

Gomibo och Belsimpel ingår i MobielWerkt B.V.

Registreringsnummer hos den nederländska handelskammaren (KVK): 02093714
Momsregistreringsnummer: SE 502083457701.
Bankkontonummer: ING Bank, 5726296 i Groningen.
IBAN: NL12INGB0005726296
BIC: INGBNL2A


Press

PR
press@gomibo.com

Marknadsföring
marketing@gomibo.com