Outlet enheter

Inledning

Hos Gomibo hittar du ett brett urval av outletprodukter, till exempel outlet-enheter, outlet smartklockar, och outlet hörlurar. Det här är produkter som har returnerats eller bytts ut av en kund, till exempel för att de föredrog en annan färg. Vi har kontrollerat outlet-modellens skick åt dig, så att du vet exakt vad du kan förvänta dig.

Vad är en outletprodukt?

En outletprodukt är en produkt som tidigare har köpts av en kund men som har returnerats. Eftersom produkten redan har använts eller ägts av en kund kan vi inte längre sälja dessa produkter som nya. Därför ger vi dem en andra chans som en outletprodukt.

Eftersom inte alla produkter returneras i samma skick som vi skickade dem, har vi delat in outletprodukterna i fyra olika kategorier. På så sätt vet du exakt vad du kan förvänta dig när du väljer en outletprodukt. Kategorierna är organiserade enligt följande:

 • Nyskick
  Outletprodukter från kategorin "Nyskick" är, som namnet antyder, helt nya. Det innebär att dessa produkter kan liknas vid en ny produkt men har fått ett rabatterat pris. Det kan bero på att kunden har avbeställt produkten, men att förpackningen eller tillbehöret inte längre är i perfekt skick eller är borta.
 • Bra skick
  Outletprodukter som kategoriseras som "Bra skick" har några lätta tecken på slitage. Till exempel små repor på skärmen eller höljet som knappt är synliga med det blotta ögat. Detta är normala tecken på slitage vid användning av en produkt. Naturligtvis fungerar dessa produkter som en ny produkt.
 • Fint skick
  Outlet-produkter som kategoriseras som "Fint skick" har små tecken på slitage på skärmen och/eller höljet. Dessa tecken på användning, såsom repor eller bucklor, är synliga för blotta ögat men påverkar inte produktens prestanda. Med andra ord fungerar produkten som en ny produkt.
 • Använt skick
  Med outletprodukter från kategorin "Använt skick" är det tydligt att produkten har använts tidigare. Produktens prestanda är i övrigt helt okej, men den visar tydliga tecken på användning. Därför är produkter från denna kategori ofta kraftigt rabatterade jämfört med nya produkter.

Ju mer produkten har använts, desto lägre är priset på produkten. Så om du inte tycker att det är så viktigt med slitage, till exempel för att du vet att du snart kommer att göra det själv på din egen produkt? Då kan det vara en bra idé att köpa en outletprodukt istället för en helt ny produkt!

Fördelar med en outletprodukt

Att köpa en outletprodukt har ett antal fördelar. För det första är outletprodukter naturligtvis billigare än helt nya produkter. För det andra, genom att köpa en outletprodukt ser du till att en produkt får ett andra liv. På så sätt bidrar du också till hållbarhet!

Prisskillnad

När du köper en outletprodukt sparar du ofta mycket pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Outletprodukter fungerar på exakt samma sätt som helt nya produkter. Den enda skillnaden är att det kan finnas synliga tecken på användning på utsidan, beroende på vilken typ av outletprodukt du väljer.

Miljövänlig

När du väljer en outletprodukt gör du ett hållbart val. Outletprodukter kan inte längre säljas som nya produkter. Genom att köpa en outletprodukt ser du till att produkten fortfarande får en andra chans. Och det är bra för miljön eftersom du inte behöver tillverka en ny produkt!

Samma garanti som du är van vid att förvänta dig från Gomibo

Som med alla andra produkter kan du också räkna med en 2-års garanti från Gomibo på outletprodukter. Dessa 2 år börjar gälla från det att produkten levereras.

Vanliga frågor och svar

Har du fortfarande frågor om outletprodukter? Chansen är stor att du hittar svaret nedan!

 • Kan jeg købe en outlet-enhed sammen med en kontrakt?
 • Vad händer om jag ändrar mening?
 • Levereras outlet-enheterna med eller utan tillbehör, t.ex. en laddare?
 • Kan jag delta i erbjudanden med min outletprodukt?
 • Är villkoren annorlunda för outletprodukter om jag beställer via företagsportalen?